Актуальні статті

Подарунковий сертифікат на навчання — Promodo Academy

Анастасія Становська
27.6.2024
Digital marketing

Подарунки бувають різні: корисні, омріяні, дорогі та бюджетні. Але що старше ми стаємо, то важливіше вибрати такий, який одночасно закриватиме декілька потреб. А що може бути краще за сертифікат на певну суму? Правильно, лише подарунковий сертифікат на онлайн навчання.

Якщо ваші друзі або рідні зацікавлені в опануванні навичок диджитал-маркетингу, то саме час звернути увагу на курси від Promodo Academy. Чому? Зараз розкажемо.

Електронний подарунковий сертифікат: чому це гарний подарунок?

1. Універсальність

Прокачати свої знання й отримати нові навички — така можливість актуальна для будь-якого віку та статі, незалежно від вашого рівня близькості з людиною. Можна придбати подарунковий сертифікат на онлайн курси своєму батькові, який давно хотів спробувати попрацювати з дому, племіннику, що тільки закінчив школу та визначається зі своїм майбутнім, колезі, яка якось за обідом сказала, що не проти знайти можливість для додаткового прибутку, або близькому другу, який не дуже задоволений своєю професією та прагне знайти щось нове.

Оскільки робота в диджитал-маркетингу виконується за комп’ютером, це буде прекрасним варіантом для мам і тат у декреті, для літних людей чи просто для тих, хто цінує гнучкий графік або навіть любить часто подорожувати. Адже працювати вийде і з дому, і з будь-якого іншого місця. Та якщо людина віддає перевагу офісній роботі, це теж не проблема, адже інтернет-маркетинг — це необов’язково фриланс.

Навіть підліткам буде незайвим опанувати якусь із диджитал-професій, яких не навчають або навчають вибірково у вишах. Якщо шукаєте подарунок для юного знайомого, що якраз вибирає майбутню професію та шукає себе в цьому житті, — онлайн-курси будуть гідною допомогою з вашого боку.

Ще один плюс до універсальності цього презенту — отримувач може сам вирішити, на що витратити електронний сертифікат. Це можуть бути не тільки курси з будь-якої наявної диджитал-спеціальності, але й воркшопи, майстер-класи або інтенсиви від Promodo Academy.

2. Інвестиція в майбутнє

Навчання в нашій академії може стати стартом успішної кар’єри або додаткового способу заробітку. Звичайно, в сучасному світі можна отримати потрібну інформацію з онлайн-джерел або з книг, але в такому випадку не буде жодної структури, контролю з боку експертів і, врешті решт, підтвердження кваліфікації. Плюс для самоосвіти потрібна неабияка дисципліна.

Пройшовши курси від Promodo Academy, учень отримує документ, що підтверджує здобуті скіли, та вже має певні напрацювання, які може додати до портфоліо. З таким набором можна буде починати шукати роботу. Плюс спеціалізовані курси — це перш за все практика, без якої доволі складно повною мірою опанувати професію.

Наш подарунковий сертифікат на навчання діятиме протягом одного року, тож в отримувача буде час подумати, на що саме він хоче його витратити. А користі буде на багато років вперед.

3. Можна навчатися навіть на значній відстані

Онлайн-навчання — це про зручність, а також про економію часу та фінансів на дорогу. Особливо цей формат став популярним під час пандемії, і дійсно багато людей до нього звикли. Підійде і тим, у кого вже є основна зайнятість, і студентам, і батькам, що сидять із дітьми, і тим, хто постійно в дорозі, і просто домосідам. Не треба вступати до навчального закладу, кудись їхати, купляти підручники. Усе буде під рукою, потрібен тільки інтернет.

Наразі багато українців знаходяться за кордоном або є переселенцями всередині країни. І, щоб отримати якісне навчання, їм теж необов’язково шукати можливості десь поряд із домом, яких може навіть і не бути. Де б людина не жила, пара кліків мишкою — і вона вже на зв’язку з нашими експертами й отримує професію мрії. До речі, наш подарунковий сертифікат на курси також може бути в електронному форматі. А якщо хочете гарно вручити паперову версію, то можемо надіслати «Новою поштою».

4. Це те, на що собі завжди шкода грошей

Деякі покупки ми завжди відкладаємо на безвік. Бо «можна цим зайнятись і пізніше», «зараз є актуальніші потреби», «колись я точно це зроблю». І так може відбуватися роками.

Якщо знаєте, що хтось із близьких прагне навчатися та все ніяк не може почати — здійсніть цю мрію. Вручіть такий подарунок, який людина сама собі, можливо, ніколи б і не зробила. І це буде додаткова мотивація нарешті почати, причому без жодного тиску: як ми вже сказали, електронний подарунковий сертифікат діє цілий рік, тож час на прокрастинацію та роздуми ще залишиться.

5. Підтримка у спробі змінити професію

Зміна професії може стати великим стресом. Адже це означає покинути те, до чого ти звикав роками, і пробувати щось зовсім нове й незвичне. І що старша людина, то складніше їй даються такі зміни. Якщо ваш друг, родич або партнер стикнувся з цим і якраз хотів би спробувати себе в диджитал-професії, ви можете надати підтримку у вигляді подарункового сертифіката на навчання.

Як ми вже казали, проходити курси вийде, навіть якщо в людини є основна робота. Тож вона зможе паралельно опановувати нові навички та плавно змінити рід діяльності. Займатися тим, що подобається, дійсно важливо, це запобігає вигорянню та депресії, дає мотивацію вставати кожен ранок і рухатися до нових успіхів. І ви можете допомогти в цьому, якщо людина потребує подібних змін у професійному житті.

Лектори Promodo Academy — професіонали своєї справи, які багато років працюють із великими ecommerce-проєктами. Вони допоможуть здобути необхідні скіли новачкам і поглибити знання вже готовим спеціалістам. Наше навчання верифіковане асоціацією інтерактивної реклами IAB, тож повністю відповідає міжнародним стандартам. Сміливо даруйте знання, адже це буде неоціненний внесок у життя ваших близьких.

Також цікаво

Дізнавайтеся про все першими!

Дякую! Ваше звернення отримано!
Ой! щось пішло не так.