Актуальні статті

Що подарувати друзям та колегам для навчання у 2024: ТОП-10 ідей подарунків онлайн

Дарʼя Черноволенко
19.12.2023
Digital marketing

Часто задумуєтесь: що подарувати другу або колезі на свято? Рішення є і воно дуже просте. Якщо вони прагнуть навчатись та ставати кращими (впевнені, таких багато), то що ж це? Звісно, навчання у подарунок! А саме — курси, майстер-класи, воркшопи та інтенсиви. А ще краще, коли все онлайн. Це дозволить навчатися нового не зважаючи на те, де ви знаходитесь. Та і плюс, курси у подарунок чудово підійдуть, якщо ви з друзями далеко один від одного. Розповідаємо детальніше.

Ідея подарунку: онлайн курс

Онлайн курси — найкращий подарунок для тих, хто любить розвиватися та отримувати нові знання. Promodo Academy пропонує великий вибір для безлічі спеціальностей та на будь-який смак, тож тримайте ідеї для подарунків!

1) Таргетинг для початківців

Таргетинг — один із важливих інструментів маркетингу. За його допомогою реклама бачить свою цільову авдиторію. Щоб стати гарним таргетологом треба багато навчатись, але для загального ознайомлення та введення у курс справи чудово підійде цей курс. Навички, які ви отримаєте, допоможуть грамотніше просувати свої товари чи послуги або у компанії. Чи на фрилансі, якщо ви вибрали саме таку форму роботи. До того ж курс містить поради, як знайти собі клієнтів за кордоном.

Таргетинг тільки звучить страшно. Насправді це дуже цікаво. Цей курс у подарунок підійде новачкам або тим, хто хоче краще розібратися у сфері.

2) SEO для початківців

SEO-оптимізація — необхідний інструмент для розвитку сайту будь-якого бізнесу. Завдяки їй сайт буде виводитись у топи пошукових систем. Люди щодня роблять мільярди запитів у Google, тому треба добре постаратися, щоб потрапити у перші рядки. Вища матерія? Ні. Всьому можна досконало навчитися, якщо витратити на це час.

Курс з SEO-оптимізації від Promodo Academy чудово підійде початківцям. Всього за 42 години ви отримаєте базові знання, які допоможуть успішно розвиватися у професії. Такий віртуальний подарунок принесе цілком реальну користь вашому другу або колезі.

3) PPC для початківців

У сучасному світі важко собі уявити людину, яка так чи інакше не користується інтернетом. Зараз це майже 65% населення Землі. І це активні користувачі! Тож ця проста математика дозволяє говорити, що вашу контекстну рекламу можуть побачити майже усі й майже скрізь. Єдина складність — якісно її налаштувати. Проте і цьому можна навчитися.

Курс підійде початківцям, а також тим, хто хоче краще розібратися з темою: що потрібно знати перед тим, як запускати рекламу, на кого її орієнтувати та як це правильно зробити. До того ж з користю для бізнесу. PPC-маркетинг — це сфера, яка необхідна у будь-які часи, тож такий подарунок колезі або другу не буде мати терміну придатності.

4) Influencer Marketing

Вплив інфлюенсерів на сучасне суспільство важко переоцінити. Люди довіряють знайомим обличчям. Бо кожен перед здійсненням покупки хотів би знайти об'єктивну рекомендацію. Це вид ненав'язливого просування, який допоможе підвищити результати продажів компанії.

Такий вид реклами націлений на авдиторію лідера думки, тож ваша справа залишається у тому, щоб правильно це все оформити. Цей курс допоможе вибирати релевантних блогерів, прогнозувати вплив співпраці з ними, оптимізувати та аналізувати рекламні кампанії та оформлювати дії документально. Дізнайтеся подробиці від професіоналів та станьте справжнім спецом у сфері Influencer Marketing.

5) Просування мобільних додатків для початківців

Залучати нову авдиторію через мобільні додатки — важливий і потужний інструмент маркетингу. Але для цього треба вивести їх у топ пошуку. Навіщо? Бо люди, зазвичай, довіряють додаткам, які знаходяться на початку списку. Бо зручно та не доводиться багато шукати. Щоб цього досягти, треба використовувати текстову та візуальну оптимізації, працювати з відгуками та рейтингом. А головною метою є розробка стратегії, яка стимулюватиме людей завантажувати додаток.

Це не тільки теорія, а ще й практика. Тому на цьому курсі ви отримаєте і її, закріплюючи знання на реальному застосунку.

Якщо вашим друзям чи колегам цікаве просування застосунків — зверніть увагу на цей розумний подарунок. І корисно, і цікаво. До того ж програма верифікована AIB Ukraine.

6) Digital Marketing для бізнесу

Digital marketing — перспективний напрямок для роботи. Він не втрачає своєї популярності, ба навіть більше — з роками набирає її. Спеціалістів багато, це правда, але гарних — завжди не вистачає. Щоб ваш друг або колега могли стати саме такими — зверніть увагу на цей курс.

Всього за 3 місяці ви освоїте велику кількість корисних знань, що допоможуть будувати digital-стратегію просування бізнесу в інтернеті, зрозумієте, які КРІ встановлюються для кожного інструменту просування, навчитеся аналізувати дані та робити правильні висновки на майбутнє. Крім того, на курсі чекають реальні технічні консультації від професіоналів Promodo, які допоможуть навчитися самостійно налаштовувати контекстну рекламу, писати імейл, який буде привертати до себе увагу та ще багато корисного.

Цей курс — гарний подарунок маркетологу, який тільки починає свій шлях або просто хоче вдосконалити вже наявні навички.

Ідея корисного подарунку: майстер-клас

Майстер-клас — чудова ідея подарунка для тих, хто любить отримувати нові знання, але не любить довгі формати навчання. Його зручність у тому, що виділивши мінімум часу можна отримати максимум знань та навичок. Як для освоєння нової професії, так і для вдосконалення вмінь або ознайомлення з новою сферою. Якщо не знаєте, що саме може зацікавити вашого друга або колегу — вибирайте один з безлічі майстер-класів на сайті Promodo Academy. Але для введення у курс справи представимо декілька з них та додамо ще кілька ідей до вашого списку подарунків.

1) СММ-стратегія

Гортання стрічки та перегляд соцмереж стали зовсім звичною справою. Саме тому варто звертати велику увагу на просування на цих майданчиках. Щоб воно було максимально ефективним та приносило плоди у вигляді нових клієнтів, варто розумітися на СММ-просуванні. А воно не можливе без створення гарної стратегії.

Завдяки цьому курсу ви отримаєте покроковий план для розкрутки бренду у максимально зручному форматі. Потіште своїх колег або друзів цим майстер-класом, якщо вони вже працюють у сфері або тільки цікавляться СММ.

2) Ідеальне ТЗ дизайнеру

Ви дизайнер і хочете натякнути своїй колезі на щось? Тоді, можливо, цей вибір саме для вас. Або якщо ви бажаєте просто подарувати корисні знання — теж чудовий варіант.

Майстер-клас навчить ставити себе на місце дизайнера, звертати уваги на ті деталі, яких ви могли до цього не помічати та скерує, як давати гарні та змістовні технічні завдання. Бо вони — половина успіху виконаного проєкту. Також ви ознайомитесь з процесом брифування, що допоможе у роботі з майбутніми клієнтами.

Майстер-клас підійде усім, хто так чи інакше має відношення до роботи з дизайнерським цехом.

3) TikTok для бізнесу: як там продавати?

Майданчик TikTok є чудовим варіантом просування на ряду з Instagram, Facebook та іншими. А присутність бізнесу у цій соціальній мережі може допомогти значно підвищити впізнаваність бренду або компанії.

Якщо ваш друг або колега займається маркетингом, але нехтує просуванням через TikTok — непрозоро натякніть йому на це, подарувавши цей майстер-клас. Тут докладно пояснюється, як саме краще організувати рекламу на цьому майданчику, привернути увагу нових клієнтів та проаналізувати отримані дані.

4) Особливості позиціонування в В2В

Середовище змінюється, потреби клієнтів теж. Як залишатись на плаву та підлаштовуватись під виклики часу — у цьому майстер-класі. Ви дізнаєтесь, як краще налаштувати комунікації з максимальною користю для бізнесу та спробуєте це на практиці. До того ж в інтенсив входить фідбек від професійних лекторів Promodo.

Цей майстер-клас буде корисним і для працівників, і для керівників.

Ми вибрали декілька варіантів, але щоб підібрати максимально влучний подарунок — перегляньте решту майстер-класів на нашому сайті. Впевнені, для кожного знайдеться щось цікаве та корисне.

Ідея віртуального подарунку: сертифікат на навчання

Якщо ж ви роздивляєтесь інші варіанти, що подарувати другу або колезі, зверніть увагу на сертифікати.

Це дуже зручний формат, якщо ви не знаєте, що саме буде потрібним та цікавим для отримувача подарунку. Це може бути сертифікат на будь-що: айті курси у подарунок, майстер-клас або воркшоп. Вибір дуже великий! Головне — це ваша увага, а отримувач точно вибере собі щось до смаку.

Та і цей подарунок не обов'язково має бути прив'язаним до якогось приводу. Приємно можна зробити й просто так. До того ж термін дії сертифіката — рік, тож скористатися ним буде можливо у будь-який зручний час. Переглянути весь перелік можна на сайті Promodo Academy (тут посилання на сторінку з сертифікатами).

Висновки

Знання — завжди актуальний подарунок та безумовно корисний вклад у майбутнє. І як кажуть: за спиною їх не носити. Тож якщо будете думати, чим би потішити своїх колег, друзів, близьких або навіть дітей — придивіться уважніше до наших варіантів. Та даруйте корисні подарунки й отримуйте емоції не відходячи від власного комп'ютера.

До зустрічі на курсах!

Рекомендуємо курси
Також цікаво
Дізнавайтеся про все першими!
Дякую! Ваше звернення отримано!
Ой! щось пішло не так.